Home

Stichting De IJsvogel op zoek naar bestuursleden

Stichting De IJsvogel op zoek naar bestuursleden Biddinghuizen - 5 mei 2015.  Stichting De IJsvogel is op zoek naar twee kandidaten voor de functie van Algemeen bestuurslid (M/V) met passie voor vrijwilligerswerk en Biddinghuizen.

Functie
De belangrijkste taak van een algemeen bestuurslid is het organiseren van evenementen samen met de overige bestuursleden en alles wat er verder aan bestuurszaken gedaan moet worden. U bouwt een lange termijn relatie op met uw dorpsgenoten op basis van enthousiasme en vertrouwen.

Opleiding / ervaring / profiel
  • Minimaal VMBO werk- en denkniveau, aangevuld met een enthousiaste en ondernemende houding
  • accuraat ingesteld
  • Wonend in, of in de nabijheid van Biddinghuizen
  • Sociaal en service gericht
  • Teamspeler


Organisatie
Stichting de IJsvogel Biddinghuizen is een onafhankelijke stichting en heeft ten doel: het mogelijk maken van de evenementen en andere activiteiten van de te Biddinghuizen gevestigde vereniging: Algemene Vereniging voor Dorpsbelangen Biddinghuizen. De stichting tracht dit doel te bereiken door het organiseren, coördineren en ondersteunen van evenementen en activiteiten zoals o.a. paaseieren zoeken, koningsdag, avondvierdaagse, huttenfeest, najaarsfeest, sinterklaasintocht en kerstmarkt. De stichting heeft uitdrukkelijk geen winstoogmerk.

Het huidige bestuur is een enthousiaste club waarin een goede sfeer voorop staat. U zult met open armen worden ontvangen.

Wilt u meer weten over de organisatie? Kijk dan op http://www.ijsvogel.net.

Voor informatie over deze functie kunt u contact opnemen met de voorzitter, Teun van Beek via tvanbeek@ijsvogel.net of met een van de andere bestuursleden.

Wilt u solliciteren
Stuur dan uw brief met CV naar Stichting de IJsvogel, Postbus 21, 8256 ZG Biddinghuizen of stuur een mail naar info@ijsvogel.net of neem contact op met een van de bestuursleden.


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat