Home

Paaseieren zoeken weer een succes

Paaseieren zoeken weer een succes Biddinghuizen - 7 april 2015.  Afgelopen maandag hebben veel kinderen uit Biddinghuizen weer eieren kunnen zoeken in het Noaberpark. Het was gezellig druk en ook het weer zat mee.

Om 11.00 uur kwam de paashaas aan en werd het startsein gegeven voor het zoeken. Voor alle gekleurde eieren die kinderen vonden en inleverden, kregen ze iets lekkers terug.

Er waren dit jaar drie vakken gemaakt, één veld voor kinderen tot en met 3 jaar, één veld voor kinderen van vier tot en met zes jaar en een veld voor kinderen van zeven tot en met 12 jaar.

Op elk veld lagen twee gouden eieren verstopt; daarmee konden de kinderen een prijsje ophalen. Het duurde wel even voordat alle gouden eieren waren gevonden. Uiteindelijk werden alle zes de gouden eieren teruggevonden.De organisatie kijkt terug op een geslaagde dag en zal dit in de toekomst zeker nogmaals organiseren. Heeft u na dit evenement ideeën, tips of opmerkingen dan kunt u zich wenden tot info@ijsvogel.net

Stichting de IJsvogel/ Dorpsbelangen Biddinghuizen

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat