Home

Biddinghuizen doet mee aan NLdoet

Biddinghuizen - 10 maart 2015.  Op zaterdag 21 maart organiseert het Oranje Fonds de grootste vrijwilligersactie van Nederland; NLdoet. Dorpsbelangen Biddinghuizen en Stichting de IJsvogel doen, net zoals voorgaande jaren, ook weer mee.

Vorig jaar zijn er diverse opknapwerkzaamheden uitgevoerd aan de opslagcontainers en het wandelpad van Biddinghuizen door een grote groep vrijwilligers.

NL doet
NLdoet. zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. De afgelopen tien jaar zijn er maar liefst 40.000 klussen geklaard en hebben 1,5 miljoen mensen deelgenomen. Kijk voor meer informatie op de website: www.nldoet.nl.

Biddinghuizen
Dit jaar is het magazijn/gebouw van Stichting de IJsvogel bij het tankstation aan de beurt. Dorpsbelangen Biddinghuizen heeft diverse werkzaamheden aan het zwembad in Biddinghuizen opgegeven aan de organisatie van NLdoet. Dus er zijn diverse klussen te doen en genoeg handen nodig om zoveel mogelijk klaar te krijgen. Lijkt het u leuk om te komen helpen op zaterdag 21 maart? Meld u dan nu aan via een mailtje naar info@ijsvogel.net of secretariaat@dorpsbelangen.net.

Extra informatie
Het is de bedoeling dat alle vrijwilligers om 08.30 uur verzamelen bij het zwembad in Biddinghuizen. Daar zullen de geplande werkzaamheden worden verdeeld, waarna er om 09.00 uur zal worden gestart. Voor de werkzaamheden zijn tuinierspullen nodig, zoals snoeischaren, kruiwagens, scheppen, bezems enzovoort. Ook zijn schoonmaakspullen-/artikelen nodig, emmers, sponsen enzovoort. Deze spullen graag zoveel mogelijk meenemen.

Biddinghuizen, we doen het samen. Ook tijdens NLdoet.

Dorpsbelangen Biddinghuizen/Stichting de IJsvogel

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat