Home

Nieuw festival voor Biddinghuizen

Nieuw festival voor Biddinghuizen Biddinghuizen - 1 maart 2015.  Omdat het piratenkoor de Blauwbaarden dit jaar 15 jaar bestaat, organiseert Stichting de IJsvogel samen met de piraten op zaterdag 5 september een gezellige dag voor jong en oud. Het evenemententerrein in Biddinghuizen wordt omgetoverd tot één groot festivalterrein.

Vanaf 12.00 uur zal het piratenkoor de regie in handen nemen en een heus shantykoren festival organiseren. Op dit festival zullen 5 andere piratenkoren optreden. Ook een optreden van de Blauwbaarden zelf zal niet ontbreken. Tijdens dit shantykoren festival zullen zij ook hun 2e cd presenteren, die dan tevens ook te koop is. Alle piratenkoren zullen ook optreden tijdens de braderie door het winkelcentrum welke ook op deze dag gehouden zal worden.

Vanaf 17.00 uur zal Stichting de IJsvogel de regie overnemen en er een spetterend muziek festival van maken. Er zullen diverse optredens plaats vinden met bekende en onbekende artiesten maar welke artiesten er komen, dat wordt nog even geheim gehouden.

De organisatie van het festival is nog opzoek naar een leuke, herkenbare naam voor dit feest, want de bedoeling is om ieder jaar een festival te gaan organiseren. Heeft u een leuke suggestie? Mail deze dan naar info@ijsvogel.net en maak kans op een leuke prijs.

Voor meer informatie kijkt u op de website http://www.ijsvogel.net, http://www.blauwbaarden.nl of mail naar info@ijsvogel.net, info@blauwbaarden.nl. En vergeet niet de social media in de gaten te houden om niks te missen.

" Stichting de IJsvogel/Dorpsbelangen Biddinghuizen/Piratenkoor de Blauwbaarden, we doen het samen "Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat