Home

Stichting de IJsvogel kijkt vooruit naar 2015

Stichting de IJsvogel kijkt vooruit naar 2015 Biddinghuizen - 15 december 2014.  In het afgelopen jaar heeft Stichting de IJsvogel weer vele evenementen georganiseerd in en rondom het dorp. Dit jaar staat de kerstmarkt nog op de planning, en hierna is het jaar weer voorbij.

De stichting is al druk bezig met de voorbereidingen voor 2015., er staan al weer verschillende evenementen gepland.

Te denken valt o.a. aan het traditionele paaseieren zoeken, koningsdag, huttenfeest, sinterklaas intocht, kerstmarkt en nog vele meer.

Er zijn ook plannen voor een geheel nieuw evenement voor Biddinghuizen.

In 2014 hebben weer vele vrijwilligers en sponsors het mogelijk gemaakt dat de Stichting de evenementen kon organiseren voor het dorp. "Onze dank hiervoor is enorm groot want zonder vrijwilligers en sponsors kunnen wij geen evenementen organiseren. We hopen dat er weer vele mensen/ondernemers ons mee helpen om ook 2015 tot een succes te maken." aldus een woordvoerder van de Stichting.

Heeft u vragen, ideeën of lijkt het u leuk om het team van Stichting de IJsvogel te komen versterken, meld u dan aan via info@ijsvogel.net of meld u bij iemand van het bestuur.

Stichting de IJsvogel wenst iedereen fijne, gezellige en vooral gezonde feestdagen en een voorspoedig 2015 toe.

Biddinghuizen "We doen het samen"


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat