Home

Bedankje van Sinterklaas

Bedankje van Sinterklaas Biddinghuizen - 17 november 2014.  Sinterklaas en zijn Pieten zijn afgelopen zaterdag onder grote belangstelling in Biddinghuizen aangekomen. De redactie van BHZ-Net ontving een brief van de Sint voor alle kinderen van Biddinghuizen.

Hallo kinderen,

Wat hebben we zaterdag een leuk feest gevierd. En wat zagen jullie er allemaal mooi uit. De pieten waren helemaal blij met dit verjaardagsfeestje. Ik wil de kinderen van het kinderkoor Jong Leven, de muzikanten van Maris Sonores en SMS, Susanne en de kinderen van de dansgroep Joy4life bedanken voor hun mooie optreden. Julian en Celeste, Tereza, Praise en Nizbeth dank je wel voor jullie idee om samen met de Pieten te gaan doen. En bakker Tietema…. de taart was heerlijk.We gaan jullie de komende dagen zeker nog weer zien. Omdat de pieten geen cadeautjes voor hun verjaardag willen, hebben ze iets anders bedacht.
Heb je speelgoed, dat nog heel is en waar je niet meer mee speelt, dan mag je dat brengen naar de pietenwerkplaats, in de oude Rabobank. De pieten gaan er samen met de speelgoedbank voor zorgen dat jouw speelgoed op een goede plek terecht komt.De pietenwerkplaats is open op:
woensdag 26 november van 14.00 u.- 15.00 u.,
zaterdag 29 november van 15.00 u. – 16.00 u.
woensdag 3 december van 15.00 u. – 16.00 u.

We hopen jullie allemaal te zien in de Pietenwerkplaats, bij de winkels of op de scholen.
Tot gauw.
Sinterklaas


Klik hier voor alle foto's
Klik hier voor alle foto's (2)

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat