Home

Intocht Sinterklaas

Intocht Sinterklaas Biddinghuizen - 4 november 2014.  Op zaterdag 15 november komt Sinterklaas met zijn Pieten weer aan in Biddinghuizen. Aan alle kinderen en hun ouders wordt gevraagd Sint en de pieten te komen verwelkomen aan de Kaai.

Het programma ziet er als volgt uit:

16.00 uur Aankomst Sinterklaas aan de boulevard.
Maris Sonores zal Sinterklaas en de Pieten verwelkomen met het spelen van sinterklaasliedjes.

Welkomstwoord door de voorzitter van Dorpsbelangen, Willem Feiken.

Nadat Sinterklaas is welkom geheten, gaat de stoet achter Maris Sonores aan richting de parkeerplaats van het Educatief Centrum.

Hier zullen een aantal activiteiten plaatsvinden, waarbij het kinderkoor Jong Leven, SMS, de Joy4life dansgroep en DJ Obed Rupert aanwezig zullen zijn.

Naast de optredens wordt ook de verjaardag van de pieten vieren. Hiervoor hebben de kinderen diverse ideeën ingestuurd.

Rond 17.30 uur wordt er een lampionoptocht gehouden, waar Sinterklaas en de Pieten ook bij zullen zijn. Dus allemaal je Sint Maarten lampion bewaren en meenemen naar de intocht. Na afloop is er voor de kinderen nog een kleine verrassing.

Bij slecht weer wordt uitgeweken naar het Koetshuis.

Sinterklaas zal in de dagen daarna ook weer een bezoek brengen aan alle basisscholen in het dorp en bij diverse verenigingen/bedrijven langs gaan.


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat