Home

Brief van Sinterklaas

Brief van Sinterklaas Biddinghuizen - 27 oktober 2014.  De redactie van BHZ-Net heeft dit weekend een brief van Sinterklaas ontvangen bestemd voor alle kinderen van Biddinghuizen. Sinterklaas komt op 15 november aan in Biddinghuizen.

De brief kunt u hieronder lezen.

Dag lieve kinderen van Biddinghuizen,

Wat gaat een jaar toch snel voorbij. Wij zijn alweer onderweg met onze boot en komen 15 november aan in Nederland. Eerst gaan we naar Gouda, maar daarna vertrekken we snel richting Biddinghuizen. Net als vorig jaar komen we om 16.00 u. aan bij "de Kaai". Zijn jullie er dan ook weer?

We hebben er veel zin in. De pieten zijn al druk bezig met cadeautjes inpakken en pepernoten bakken. En ook Amerigo trappelt van ongeduld.

Vorige week heb ik een brief van stichting "de IJsvogel" gekregen en daarin stond het volgende:

"Omdat de pieten altijd zo druk zijn met inpakken, pepernoten bakken, surprises en gedichten maken en cadeautjes rondbrengen naar de kinderen, willen wij samen met alle kinderen uit Biddinghuizen de pieten dit jaar tijdens de intocht verrassen met een groot verjaardagsfeest voor de Pieten. Wij zijn al druk bezig met de voorbereidingen en willen aan u vragen of u dit geheim wilt houden voor de Pieten."

Nou lieve kinderen, dit ga ik zeker doen. De Pieten verdienen wel een feestje. Ik ga alvast nadenken over hoe ik dit geheim ga houden. Maar zover is het nog niet. We hebben nog een hele reis voor de boeg en we hopen dat het weer goed blijft, zodat we op tijd in Nederland aan gaan komen.

Ik zie jullie gauw.

Groeten van Sinterklaas


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat