Home

Hoekwantweg bijna klaar voor 30 april

Biddinghuizen - 17 april 2002.  Over precies 14 dagen is het koninginnedag. Net als andere jaren, zal ook nu weer de koninginnecross worden verreden en, net als de laatste jaren, zal dit zijn op het terrein van Van Werven aan de Biddingringweg.

Van de 235 deelnemers die zich hebben aangemeld komen er maarliefst 157 uit Flevoland. Dat de cross rijders uit heel Nederland trekt, getuigen de deelnemers uit onder andere Friesland, Groningen en Noord-Brabant.

Ook het team "Hoekwantweg-CREW" is nog druk bezig om z'n viertal auto's gereed te maken voor de cross op 30 april. Het team rijdt op 30 april mee met 4 auto's. Met twee Opel Kadetts (1300 en 1600cc), een Ford Escort van 1400cc en een VW Golf van 1600 cc zijn ze dus goed vertegenwoordigd op deze koninginnedagtraditie.
"Wij hopen een sportieve dag te beleven en dat de andere het ook naar hun zin hebben," vertelt teamlid Gerard van Beusichem, "we wensen de andere teams dan ook veel succes met crossen."

Oproep van De Flintstones
Overigens roept de organisatie van de cross nog op te letten op de volgende dingen:
 • Iedereen die betaald heeft en mee kan doen heeft inmiddels een bevestiging toegezonden gekregen met het reglement en vrijkaartjes;
 • De bevestiging moet je ondertekend (bij minderjarigen door een ouder of voogd) inleveren bij de ingangscontrole;
 • Lees de reglementen nog een keer goed door en controleer of jouw outfit en je auto er aan voldoen.

  De reglementen zijn terug te vinden op de website van de flintstones (http://www.deflinstones.nl)

  Redactie BHZ-Net / team Hoekwantweg

  Bron: BHZNet.nl
  << Terug naar overzicht
 • Facebook Instagram Twitter
  © 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

  Realisatie: Sybit - Software op Maat