Home

Geslaagd huttenfeest in Biddinghuizen

Geslaagd huttenfeest in Biddinghuizen Biddinghuizen - 8 augustus 2014.  Afgelopen week was er weer het huttenfeest in Biddinghuizen, er werd naar hartenlust gezaagd, getimmerd en gebouwd door de kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar. Samen met de vrijwilligers werden er in deze dagen enorme hutten gebouwd.

Eerst moest iedereen een bouwtekening maken welke door de burgemeester van het huttendorp gekeurd moest worden bij goedkeuring kregen de kinderen een bouwhelm en het gereedschap waarna ze konden beginnen met bouwen, na drie dagen gebouwd te hebben was er een mooi dorp ontstaan.
Aan het eind van de woensdag was de verrassing voor alle kinderen dat ze in hun eigen gemaakte hut patat gingen eten en daarna waren de ouders, opa's, oma's en andere belangstellenden uitgenodigd om het geheel te bekijken.

De reacties van de kinderen, ouders en belangstellenden waren heel positief zodat de organisatie op een mooi geslaagd huttenfeest kan terugkijken. Waarop de organisatie gelijk maar besloten heeft om voor volgend jaar weer een huttenfeest te gaan houden en wel van maandag 3 t/m woensdag 5 augustus 2015.Dus voor iedereen die net zo genoten heeft als de organisatie: zet het al vast op de kalender.

Het Huttenfeest kon natuurlijk niet plaats vinden zonder de vele sponsoren die hebben meegewerkt om dit evenement tot een succes te maken. Langs deze weg wil de organisatie iedereen nogmaals bedanken.
Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat