Home

Beeldprimeur in Sambatata

Beeldprimeur in Sambatata Biddinghuizen - 11 juni 2014.  Het Biddinghuizer stadion Sambatata komt rond het aankomende WK Voetbal met een sterke verbetering. Keken de vijfhonderd oranje-supporters rond de vorige toernooien nog via 'normale' kwaliteit, is dit rond de aankomende editie anders. Op de vier grote schermen wordt er ditmaal uitgezonden in HD.

Om tot de huidige beeldkwaliteit te komen, moest de organisatie wel enige investeringen doen. Zo werden er onder andere nieuwe beamers aangeschaft. Dinsdagavond was er voor het eerst beeld en bleek de verandering direct een schot in de roos. "Als je het vergelijkt met de vorige edities, dan weet je niet wat je ziet. We konden de snorharen van Tom Egbers tellen, zo scherp." Aankomende vrijdag wordt het beeld geïntroduceerd, dan gaat het stadion voor de eerste keer open. Nederland speelt dan de eerste groepswedstrijd tegen Spanje.
 
Kaartverkoop
Zoals eerder gemeld, is de eerste wedstrijd tegen Spanje volledig uitverkocht. Voor de overige twee groepswedstrijden zijn er nog wel een aantal kaarten te koop, deze kun je bestellen via de site van het evenement. Een kaartje kost vijf euro, kinderen tot en met 14 jaar betalen 3,50 euro. Voor meer informatie of om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen, kunnen geïnteresseerden een kijkje nemen op http://www.voetbaloranje.nl, of de organisatie volgen op Twitter(@Voetbal_Oranje) en Facebook(Voetbal.Oranje).

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat