Home

Spanje - Nederland in volle Sambatata

Biddinghuizen - 6 juni 2014.  De eerste WK-wedstrijd van het Nederlands Elftal wordt volgende week vrijdag uitgezonden in een volle Sambatata. Vrijdag gingen de laatste kaarten over de toonbank en kon het bordje uitverkocht op de deur. In totaal zijn er vijfhonderd kaarten aan de man gebracht."Het was een kwestie van tijd", meldt de organisatie.

De vijfhonderd Oranje-supporters nemen volgende week plaats op de vier tribunes, in het hooliganvak en op de zogeheten business seats. Die plekken zijn voor de eerste wedstrijd nog niet vol. "We hebben nu vier plaatsen verkocht, dus er is nog één box vrij. Voor vijftig euro kun je met vier personen plaatsnemen. Daarvoor krijg je lekkere stoelen, een mooi uitzicht en twintig consumptiemunten." De deuren gaan volgende week vrijdag, onder voorbehoud, om 20.00 uur open, waarna een uur later de wedstrijd begint.

Australië en Chili
Voor de overige groepswedstrijden zijn er nog wel kaarten beschikbaar. Voor zowel de wedstrijd tegen Australië, als de wedstrijd tegen Chili zijn er nog ongeveer honderd kaarten te koop. "Het is niet meer mogelijk om een passe-partout of een All the way-kaart te bemachtigen. Er zijn alleen nog losse kaarten in de verkoop. Wij kijken uit naar een gezellig en hopelijk succesvol WK", laat de organisatie nog weten.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat