Home

Intocht avondvierdaagse

Intocht avondvierdaagse Biddinghuizen - 2 juni 2014.  Van dinsdag 10 tot en met vrijdag 13 juni wordt de avondvierdaagse van Biddinghuizen gelopen. Tijdens de week van de avondvierdaagse zullen de routes op BHZ-Net geplaatst worden.

Op vrijdag 13 juni is het de bedoeling dat ouders, opa's, oma's en andere belangstellenden op het evenemententerrein zorgen voor een mooie intocht voor alle wandelaars, met voorop Maris Sonores.

Het is niet de bedoeling dat er op de laatste avond teveel mensen al vanaf de Sportlaan meelopen. Het is voor de kinderen en overige wandelaars van de vierdaagse veel leuker om echt binnengehaald bij de finishlijn op het evenemententerrein aan het einde van hun gelopen prestatie. Gelieve hier rekening mee te houden.
Aangezien het Nederlands elftal na de intocht zijn eerste wedstrijd speelt, wordt er deze vrijdag iets eerder dan normaal gestart, de 10 km om 17.30 uur en de 5 km om 18.00 uur.

Deze vrijdagavond is de Sportlaan tussen 16.45 tot 18.30 uur afgesloten voor auto's.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Liesbeth v/d Streek 0321-331157 of 06-22227980.


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat