Home

Koninginnecross Flintstones

Biddinghuizen - 12 april 2001.  Autocrossvereniging De Flintstones beslist uiterlijk dinsdag 17 april of de jaarlijkse Koninginnecross op 30 april doorgaat.

De organisatie van de autocross wil geen risico lopen in verband met mond- en klauwzeer. Aan de andere kant wil De Flintstones de coureurs (al meer dan 200 aanmeldingen) niet teleurstellen en heeft de vereniging al heel wat kosten gemaakt om het evenement te kunnen organiseren. De maatregelen in de driehoek Zwolle-Deventer-Apeldoorn zijn volgens De Flintstones niet ongunstig voor wat betreft het doorgaan van de autocross. Gezien de incubatietijd van drie weken van het MKZ-virus is er voor de cross van 30 april geen besmettingsgevaar meer vanuit dat gebied.
De recente vaccinaties in 'de gevarendriehoek' doen wellicht het tij ten gunste keren voor de Koninginnecross.
De Flintstones gaat dus ook door met de voorbereidingen van de 29ste cross, zonder al te optimistisch te willen zijn. 'Het kan gemakkelijk alsnog mis gaan', waarschuwt de club op haar eigen internetsite.

Bron: Dagblad Flevoland

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat