Home

7 december de kerstboom 20 december de kerstmarkt

7 december de kerstboom 20 december de kerstmarkt Biddinghuizen - 2 december 2013.  Ook dit jaar organiseert Dorpsbelangen/Stichting De IJsvogel in samenwerking met "de Passage" een kerstmarkt in Biddinghuizen. De kerstmarkt vindt plaats op vrijdag 20 december van 16.00 tot 21.00 uur.

Dit jaar wordt de kerstmarkt opnieuw in kerkcentrum De Voorhof gehouden.

Tijdens de kerstmarkt zijn er optredens van piratenkoor de Blauwbaarden, de Paradijsvogel, Belcanto, Maris Sonores en van dwarsfluitensemble "Flauto".
De glühwein, warme chocolademelk en hopelijk sneeuw zullen natuurlijk niet ontbreken.

De entree van de kerstmarkt zal versierd worden door scoutinggroep de Osbornegroep en verlicht worden door gebr. Wester.

De markt zelf wordt georganiseerd in samenwerking met "Apeldoorn2000". Vele kraamhouders hebben zich al ingeschreven. Scholen en verenigingen kunnen zich aanmelden voor deze kerstmarkt via info@ijsvogel.net en betalen €20,- voor het huren van een kraam. De kraamhuur dient op de kerstmarkt contant voldaan te worden aan de mensen van Apeldoorn2000. Hobbyisten kunnen zich via info@apeldoorn2000.nl aanmelden en betalen €35,- voor een kraam.

Om alvast in kerstsfeer te geraken zal op zaterdag 7 december een tweetal kerstbomen in het winkelcentrum geplaatst worden en zal de kerstster aan de kerktoren bevestigd worden. Het opbouwen en versieren m.m.v. de fam. Van Woerkom begint zaterdag om 9.00 uur. Een ieder die mee wil helpen is van harte welkom.

Stichting De IJsvogel/Dorpsbelangen Biddinghuizen

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat