Home

Reünie trekt meer dan 300 deelnemers

Reünie trekt meer dan 300 deelnemers Biddinghuizen - 12 oktober 2013.  Met meer dan 300 deelnemers aan de reünie en het aansluitende eten in de feesttent kan de organisatie van de viering van 50 jaar Biddinghuizen terugkijken op een zeer geslaagd evenement.

Vanmiddag verzamelden de aangemelden zich in het centrum van het dorp, waar bakker Tietema verhalend de mensen vermaakte en vertelde over toen en nu. Daarna was er volop gelegenheid voor de oud-inwoners om een kijkje te nemen in het Biddinghuizen anno 2013. De vernieuwde scholen en georganiseerde randactiviteiten zoals de braderie en het kunstatelier trokken veel bekijks.Ook aan het eten dat was georganiseerd in de feesttent werd volop deelgenomen. Met keuze uit diverse warme gerechten was er voor elk wat wils. De gezelligheid bleef ook nu hoog in het vaandel.Een deel van de aanwezigen zal ook vanavond van de partij zijn, wanneer er in de feesttent een dorpsfeest met de coverband Originals wordt gehouden. De avond begint rond de klok van negen uur. Kom op tijd, want vol is vol.

Klik hier voor alle foto's

(Meer foto's volgen)

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat