Home

Biddinghuizen 50 jaar

Biddinghuizen 50 jaar Biddinghuizen - 10 oktober 2013.  Vandaag bestaat Biddinghuizen officieel 50 jaar. Reden voor veel bewoners om de vlag uit te hangen en dit te vieren, bijvoorbeeld door deel te nemen aan het stamppottenbuffet vanavond of één van de andere activiteiten.

De komende dagen zullen er nog volop berichten en foto's verschijnen op uw digitale dorpskrant BHZNet.nl, in samenwerking met Dorpsbelangen, de organisatie van 50 jaar Biddinghuizen en natuurlijk u als bewoners. Mocht u als bewoner foto's hebben (of mooier nog: een verslag) van één van de activiteiten, dan kunt u die sturen aan nieuws@bhznet.nl.

In het geval van foto's kan het handig zijn om deze te versturen via WeTransfer.com, omdat teveel bijlagen per mail niet aan kunnen komen.

Video
Het blijkt dat er ook andere manieren zijn om het jubileum van het dorp te vieren. Rowan Scholtanus, al langere tijd actief op YouTube met zelfgemaakte filmpjes, draaide deze keer een korte film over 50 jaar Biddinghuizen in elkaar; te bekijken via onderstaand fragment.Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat