Home

Laatste mogelijkheid opgave stamppotbuffet

Laatste mogelijkheid opgave stamppotbuffet Biddinghuizen - 4 oktober 2013.  Dit weekend heeft u de laatste mogelijkheid om u aan te melden voor het stamppotbuffet van 10 oktober ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van Biddinghuizen.

In de tent is plaats voor ruim 300 mensen en de inschrijving is bijna vol.

Partyservice Slump gaat zorgen voor een verwarmde en mooi aangeklede tent en natuurlijk voor een heerlijk stamppotbuffet.

Sharon Kips zal live optreden direct na het stamppotbuffet. Daarnaast zijn er optredens van piratenkoor de Blauwbaarden en van goochelaar Richard Stooker. Het trio de Sfeermakers zal tijdens het buffet met akoestische muziek zorgen voor een sfeervolle avond.

Kortom het belooft letterlijk en figuurlijk een smaakvolle avond te worden.

U kunt zich nog tot en met maandag 7 oktober opgeven op via info@ijsvogel.net.

Uw opgave wordt bevestigd na ontvangst van het inschrijfgeld van € 12,50 per persoon.

Kinderen tot 12 jaar betalen € 5,-.

Het inschrijfgeld kunt u overmaken op rekeningnummer 12.79.32.925 t.a.v. Stichting de IJsvogel te Biddinghuizen onder vermelding van: stamppot met uw naam en adres.

Heeft u geen mogelijkheid om dit via email te doen dan kunt u dit nog bij de Lapjeskat doen, u moet dan wel gelijk contant afrekenen.

De tent gaat om 18.00 uur open en ongeveer 18.30 uur start het buffet.

Stichting de IJsvogel / 50jaar Biddinghuizen / Dorpsbelangen Biddinghuizen

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat