Home

Agenda 50 jarig jubileumfeest Biddinghuizen

Agenda 50 jarig jubileumfeest Biddinghuizen Biddinghuizen - 24 september 2013.  Bijna is het dan zover. Over een paar weken bestaat Biddinghuizen officieel 50 jaar en dat wordt vijf dagen lang gevierd met een scala aan activiteiten. Middelpunt bij alle activiteiten is de heerlijk verwarmde feesttent op het evenemententerrein. Iedereen is van harte welkom.

Woensdag 9 oktober staat in het teken van de opening van Albert Heijn. Jan Schuurhuis zal voor de kinderen een super gezellige Albert Heijn kindermiddag organiseren in de tent.

Het kunstatelier in het voormalig gebouw van de groenvoorziening aan de Havenweg opent in de namiddag haar deuren en zal tot en met zaterdag te bezoeken zijn.

Donderdag 10 oktober bestaat Biddinghuizen 50 jaar. Het educatief centrum zal deze dag officieel geopend gaan worden. Het onthullen van de jubileumboom, bij de social sofa, zal in de middag plaatsvinden en ’s avonds is de presentatie van de unieke DVD “50 jaar Biddinghuizen”.

Vanaf 18.00 uur bent u van harte welkom in de verwarmde feesttent waar u rond 18.30 kunt gaan genieten van het super stamppotten-buffet.

Er is plaats voor ruim 300 gasten en met artiesten als Sharon Kips, Richard Stooker en de Biddinghuizer Blauwbaarden verwacht de organisatie dat het een onvergetelijke avond wordt.

De kosten voor het stamppotten-buffet zijn €12,50. Kinderen t/m 12 jaar betalen €5,00. U kunt zich hier nog tot 1 oktober voor opgeven via info@ijsvogel.net. Heeft u geen mogelijkheid om dit via email te doen dan kunt u tot 1 oktober elke maandag tussen 10 en 11 uur bellen met de secretaris van Stichting de IJsvogel, Esther Beekhoven telefoonnummer 06-21528524. Uw opgave wordt bevestigd na ontvangst van het inschrijfgeld. Het inschrijfgeld kunt u overmaken op rekeningnummer 12.79.32.925 t.a.v. Stichting de IJsvogel te Biddinghuizen onder vermelding van: stamppot met uw naam en adres.

Op vrijdag 11 oktober zal de Radio 538 Drive-In Show zijn entree maken in het dorp. Radio 538 staat garant voor een spetterende feestavond. Bekende DJ’s zullen deze avond vullen met muziek. De 538 DJ’s On Tour is uitgerust met het nieuwste van het nieuwste op het gebied van licht en geluid, aan te passen aan alle ruimtes. Vier uur lang spektakel gepresenteerd door twee Radio 538 diskjockeys, waarin muziek op de eerste plaats komt. Entree € 5,00 per persoon.

Zaterdag 12 oktober is het dan eindelijk tijd voor “de reünie”. Op http://www.50jaarbiddinghuizen.nl kunt u zich aanmelden voor deze reünie. Opgave voor de reünie is verplicht. De kosten van de reünie bedragen €10,- per persoon. Deze prijs is inclusief koffie, thee en een gezamenlijke maaltijd. Overige consumpties zijn voor eigen rekening. Iedereen is van harte welkom. (Voor de feestavond met the Originals dient u een aparte entreekaart te kopen.)

Tevens is er deze dag weer een gezellige braderie. Scholen en verenigingen kunnen zich aanmelden voor deze braderie via info@ijsvogel.net en betalen €20,- voor het huren van een kraam. De kraamhuur dient op de braderie contant voldaan te worden aan de mensen van Apeldoorn2000.

Hobbyisten kunnen zich via info@apeldoorn2000.nl aanmelden en betalen €35,- voor een kraam. De braderie zal van 10.00 uur tot 16.00 uur gehouden worden in het winkelcentrum.

In de avond speelt de band The Originals, en ze spelen alles wat u wilt horen. Ze laten uw favoriete nummer zelfs bijna net zo goed klinken als het origineel. De interactieve live-act staat garant voor een muzikale belevenis vol instrumentaal vuurwerk, vette muzikale verrassingen en een heleboel plezier. Zij maakten eerder al furore met bands als De Coronas, Volumia!, VanVelzen, 2nd Place Driver, Stud Muffins en Crazy Pianos. The Originals zijn met recht de meest muzikale en flexibele live-act van nu. Als u ze eenmaal gezien en gehoord heeft, weet u het zeker: Nothing sounds like The Originals!

Entree voor the Originals bedraagt € 10,00 per persoon.

Zowel op vrijdag als op zaterdag is er toegang in de feesttent tot 22.30 uur. Vol is vol. Er is geen voorverkoop van kaarten.

Zondag 13 oktober De Klamer ATB Challenge is een fietswedstrijd welke georganiseerd wordt door Klamer Fietsen en Stichting De IJsvogel. Tijdens deze spectaculaire Challenge zal er een 2 kilometer lang ATB parcours uitgezet worden.

Het parcours zal dit jaar rondom Sportpark De Schelp, voornamelijk in het dorpsbos, gesitueerd zijn. Vanaf 12.30 uur zullen de fietsers toegelaten worden op het parcours.

De ATB Challenge zal zondagmiddag starten om 13.30 vanaf de parkeerplaats bij Sportpark De Schelp en de finale zal omstreeks 17.00 afgelopen zijn.

50 jaar Biddinghuizen! Dat vieren we toch samen!!
Stichting de IJsvogel / 50jaar Biddinghuizen / Dorpsbelangen Biddinghuizen


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat