Home

Klamer ATB Challenge 2013

Klamer ATB Challenge 2013 Biddinghuizen - 28 augustus 2013.  Op zondag 13 Oktober 2013 zal de derde Klamer ATB Challenge georganiseerd worden. De Klamer ATB Challenge is een fietswedstrijd welke georganiseerd wordt door Klamer Fietsen en Stichting De IJsvogel in samenwerking met de 2 actieve fietsclubs uit Biddinghuizen.

De ATB Challenge is onderdeel van het feestprogramma ter gelegenheid van het 50 jarig bestaan van de dorpskernen in de gemeente Dronten. Waar bij de vorige 2 edities er alleen maar fietsers uit Biddinghuizen deelnamen, zijn bij deze jubileum editie ook sportievelingen uit Dronten en Swifterbant uitgenodigd om aan dit evenement deel te nemen.Parcours
Tijdens deze spectaculaire Challenge zal er een 2 kilometer lang ATB parcours in het dorpsbos uitgezet worden wat door de fietsers afgelegd wordt. Dankzij de medewerking van BAS Voetbal zal het parcours dit jaar rondom Sportpark De Schelp gesitueerd zijn. Het parcours zal volledig voorzien worden van markeringslint. Dit lint dient ervoor om te zorgen dat de toeschouwers zich niet per ongeluk op het fietsparcours kunnen begeven om gevaarlijke situaties te voorkomen.In het parcours zijn diverse spectaculaire hindernissen opgenomen die door de fietsers overwonnen moeten worden. De vrachtwagentrailer zal net als vorig jaar weer een spectaculair onderdeel in de route zijn. Vanaf zondagmorgen zullen vrijwilligers het parcours uitzetten door middel van het aanbrengen van de markeringslinten.

Vanaf 12:30 uur zullen de fietsers toegelaten worden op het parcours. De ATB Challenge zal zondagmiddag starten om 13:30 vanaf de parkeerplaats bij Sportpark De Schelp en de finale zal omstreeks 17:00 afgelopen zijn.

In de loop van de maand September zal er meer informatie bekend worden gemaakt met betrekking tot ATB Challenge, tevens zal dan bekend worden hoe men zich kan inschrijven voor dit evenement.

Organisatie Klamer ATB Challenge 2013

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat