Home

Gezocht: Vrijwillige huttenbouwers

Gezocht: Vrijwillige huttenbouwers Biddinghuizen - 5 juli 2013.  In het kader van ‘50 jaar Biddinghuizen’ is de Vrijwilligers VacatureBank (VVB) op zoek naar ‘Vrijwillige huttenbouwers m/v’. Deze vrijwilliger begeleidt kinderen van 6 tot 12 jaar bij het bouwen van een compleet dorp van hutten.

Op 30 en 31 juli 2013 wordt er gezaagd en getimmerd. Op 1 augustus, de laatste dag, versieren de kinderen hun bouwwerken. Naast het timmeren en versieren zijn er ook sport- en spelactiviteiten. De laatste dag wordt feestelijk afgesloten met een maaltijd bij het kampvuur.

De organisatie ligt in handen van Stichting De IJsvogel. Zij organiseren dit samen met het team van Jeugd & Jongerenwerk van De Meerpaal en de scouttinggroep van Biddinghuizen ‘De Osbornegroep’.

Online vacaturebank
Wie op zoek is naar een andere vrijwilligersfunctie, kan een kijkje nemen op http://www.meerpaal.nl/servicepunt.

Belangstellenden zijn ook welkom bij de VVB, al dan niet na telefonische afspraak. De VVB is bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur via 0321-388 749, of vvb@meerpaal.nl.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat