Home

Inschrijving Huttenfeest verlengd

Inschrijving Huttenfeest verlengd Biddinghuizen - 28 juni 2013.  Stichting de IJsvogel hoopt speciaal voor de kinderen van 6-12 jaar een driedaags Huttenfeest te organiseren in de zomervakantie. Dit is wederom in het kader van 50 jaar Biddinghuizen. Zij doet dit samen met het team van Jeugd & Jongerenwerk van De Meerpaal.

Voor deze activiteit is ook de samenwerking gevonden met de scouting ‘de Osbornegroep’. Dit alles is mogelijk dankzij hoofdsponsor Gamma Dronten.

Het huttenfeest
Kinderen in de leeftijd van 6-12 jaar bouwen op 30 en 31 juli een compleet dorp van hutten in de buurt van het scoutingterrein in Biddinghuizen. Dinsdag 30 juli is om 13.00 uur de aftrap tot 17.00 uur. Op de woensdag van 10.00 uur – 17.00 uur en op de donderdag van 10.00 uur – ongeveer 20.30 uur.

Op deze dagen wordt er flink gezaagd en getimmerd. Donderdag 1 augustus, de laatste dag, versieren de kinderen hun bouwwerken. Een jury beoordeelt de hutten uiteindelijk op creativiteit, samenwerking en bouwkundige staat.

Naast het timmeren en versieren van de hutten zijn er tevens ook sport en spel activiteiten. Bij warm weer zullen er waterspelen plaat vinden. De donderdag wordt feestelijk afgesloten met een maaltijd bij het kampvuur.

Inschrijving
De inschrijving voor het huttenfeest wordt verlengd tot vrijdag 13 juli 2013.Nog niet ingeschreven voor het unieke huttenfeest tijdens de zomervakantie doe het dan snel.

Aan dit evenement kunnen maximaal 50 kinderen meedoen. De kosten bedragen: € 10,- voor deze driedaagse activiteit. Deelname wordt bevestigd na betaling.

De inschrijving kan via de jongerenwerker van Biddinghuizen, Claudia Jansen-Goedvree, c.goedvree@meerpaal.nl. Zij is aanwezig op de woensdag en donderdagmiddag van 15.00 uur – 17.00 uur in Het Koetshuis. U kunt dan bij haar terecht voor de betaling. U krijgt een betalingsbewijs mee.

De inschrijving loop tot vrijdag 13 juli 2013. Schrijf je snel in want vol=vol.

Oproep vrijwilligers gezocht
Om dit Huttenfeest te doen slagen is de organisatie op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die één of meerdere dagdelen willen helpen bij de activiteiten. De taken zullen o.a. bestaan uit het toezicht houden en begeleiden van het timmerwerk.

Vrijwilligers kunnen zich aanmelden via c.goedvree@meerpaal.nl.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Twitter
© 2023 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat