Home

Organisatie huttenfeest zoekt vrijwilligers

Organisatie huttenfeest zoekt vrijwilligers Biddinghuizen - 24 juni 2013.  Zoals een ieder heeft kunnen lezen wordt, voor kinderen in de basisschoolleeftijd, in de zomervakantie een huttenfeest georganiseerd op het terrein van de scouting in Biddinghuizen.

De organisatie wordt gevormd door een samenwerkingsverband van Stichting de IJsvogel, Scoutinggroep Osborne en De Meerpaal Welzijn.

Het huttenfeest zal plaatsvinden op dinsdag 30 juli van 13.00 uur tot 17.00 uur, op woensdag 31 juli van 10.00 uur 17.00 uur en donderdag 1 augustus van 10.00 uur tot 21.00 uur.

Graag komt de organisatie in contact met vrijwilligers die een dagdeel willen helpen. Het werk bestaat uit het begeleiden van de kinderen bij de bouwwerkzaamheden van de hutten, het begeleiden van sport en spelactiviteiten tijdens deze drie dagen en hand- en spandiensten verrichten bij de catering.

Heeft u interesse en wilt u een of meerdere dagdelen helpen deze activiteit tot een succes te maken dan kunt u zich aanmelden via info@ijsvogel.net.

De organisatie en de kinderen in Biddinghuizen rekenen op u.

Niets zo leuk als samen hutten bouwen.
Stichting de IJsvogel / Dorpsbelangen Biddinghuizen / De Meerpaal Welzijn / Scoutinggroep OsbornegroepBron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat