Home

Diverse activiteiten in Biddinghuizen

Diverse activiteiten in Biddinghuizen Biddinghuizen - 7 juni 2013.  Zaterdag zijn er diverse activiteiten in het winkelcentrum en op het evenemententerrein. Bak een taart voor een ander, een braderie, de kofferbakmarkt, oude tractoren en een Bungee-trampoline staan op het programma.

Bak een taart voor een ander
Zo wordt er in het Koetshuis “bak een taart voor een ander” gehouden. Gezien het enorme aantal aanmeldingen voor deze activiteit zal het een bijzondere en feestelijke dag worden voor een groot aantal mensen.

Bungee-trampoline
De gehele dag is er een braderie in het winkelcentrum. Vele kraamhouders zullen naar Biddinghuizen komen om hun koopjes aan te bieden. In het kader van 50 jaar Biddinghuizen zal er een grote bungee-trampoline op de braderie staan.

Evenemententerrein
Ook op het evenemententerrein kunt u op koopjesjacht. Daar zal namelijk een grote kofferbakmarkt worden gehouden. Leuk is dat op dat zelfde evenemententerrein tegelijkertijd een prachtige collectie oude tractoren te bewonderen is en of dat nog niet genoeg is komt er mogelijk ook een mooie collectie auto- oldtimers naar Biddinghuizen. Dat laatste is echter nog niet helemaal zeker. De activiteiten op het evenemententerrein worden georganiseerd door de werkgroep 50 jaar Biddinghuizen.

Dus, komende zaterdag moet je gewoon in Biddinghuizen zijn.

Stichting de IJsvogel / werkgroep 50 jaar BHZ / Dorpsbelangen Biddinghuizen


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat