Home

Huttenfeest 50 jaar Biddinghuizen

Huttenfeest 50 jaar Biddinghuizen Biddinghuizen - 7 juni 2013.  Stichting de IJsvogel in Biddinghuizen hoopt speciaal voor de kinderen van 6-12 jaar een driedaags Huttenfeest te organiseren in de zomervakantie. Dit is wederom in het kader van 50 jaar Biddinghuizen. Zij doet dit samen met het team van Jeugd & Jongerenwerk van De Meerpaal.

Voor deze activiteit is ook de samenwerking gevonden met de scouting ‘de Osbornegroep’. Dit alles is mogelijk dankzij hoofdsponsor GAMMA Dronten.

Het huttenfeest
Kinderen in de leeftijd van 6-12 jaar bouwen op 30 en 31 juli een compleet dorp van hutten in de buurt van het scoutingterrein in Biddinghuizen. Op deze dagen wordt er flink gezaagd en getimmerd. Donderdag 1 augustus, de laatste dag, versieren de kinderen hun bouwwerken. Een jury beoordeelt de hutten uiteindelijk op creativiteit, samenwerking en bouwkundige staat. Naast het timmeren en versieren van de hutten zijn er tevens ook sport en spel activiteiten. De donderdag wordt feestelijk afgesloten met een maaltijd bij het kampvuur.

Inschrijving
Aan dit evenement kunnen maximaal 50 kinderen meedoen. Er wordt een eigen bijdrage van € 10,- voor deze driedaagse activiteit gevraagd. Deelname wordt bevestigd na betaling. De inschrijving kan vanaf heden via de jongerenwerker van Biddinghuizen, Claudia Jansen-Goedvree, c.goedvree@meerpaal.nl. Zij is aanwezig op de woensdag en donderdagmiddag van 15.00 uur – 17.00 uur in Het Koetshuis. U kunt dan bij haar terecht voor de betaling. U krijgt een betalingsbewijs mee. Inschrijving loopt tot vrijdag 5 juli 2013. Schrijf je snel in want vol=vol.

Oproep vrijwilligers gezocht
Om dit Huttenfeest te doen slagen is de Meerpaal op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die één of meerdere dagdelen willen helpen bij de activiteiten. De taken zullen o.a. bestaan uit het toezicht houden en begeleiden van het timmerwerk. Vrijwilligers kunnen zich aanmelden via c.goedvree@meerpaal.nl.

Jeugd & Jongerenwerk De Meerpaal

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat