Home

Avondvierdaagse in Biddinghuizen

Avondvierdaagse in Biddinghuizen Biddinghuizen - 31 mei 2013.  Van dinsdag 4 tot en met vrijdag 7 juni wordt voor de 46e keer de avondvierdaagse van Biddinghuizen gelopen.

Op vrijdag 7 juni starten alle 5-kilometerlopers gezamenlijk om 18.30 uur. Maris Sonores wacht hen ergens op de route op. De 10 kilometerlopers starten die vrijdag gezamenlijk om 18.00 uur.

Sportlaan vrijdag afgesloten
De Sportlaan zal op de vrijdagavond gesloten zijn voor al het verkeer van 17.15 tot 18.45 uur vanaf de kruising met de Parksingel/Sportpark.

Intocht
Vorig jaar liepen er al veel ouders vanaf het sportpark met hun kinderen mee. Dit is eigenlijk niet de bedoeling. Het moet voor de kinderen en de begeleiders een overzichtelijk feestje worden. Zij hebben de prestatie geleverd en hebben recht op een leuke inhuldiging. Daarom nodigt de organisatie alle ouders, opa’s en oma’s, vrienden en buren uit om de stoet op De Baan op te wachten en daar het bloemetje uit te reiken. De feestelijke intocht eindigt op het evenemententerrein.

Denk ook nog even aan de regels zoals bij elkaar blijven als groep, blijf op de daarvoor aangewezen paden, volg de instructies van de verkeersregelaars op en houdt de route netjes, dus geen rommel achter laten.

Routes

Routes 5 Km

Routes 10 Km

Voor meer informatie kunt u terecht bij Liesbeth v/d Streek 331157 of 0622227980

Stichting de IJsvogel / Dorpsbelangen Biddinghuizen


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat