Home

Maak een taart voor een ander op 8 juni

Biddinghuizen - 27 mei 2013.  In samenwerking met bakkerij Tietema organiseert Stichting De IJsvogel op zaterdag 8 juni taarten maken voor een ander. Dit zal plaatsvinden tussen 11.00 en 15.00 uur, locatie wordt nog bekend gemaakt.

Net als in het bekende tv-programma kan er kan een taart versierd worden die uiteindelijk aan iemand gegeven wordt: “Deze taart maak ik voor….., omdat…….”

Na het versieren van de taart is het de bedoeling dat de taart ook daadwerkelijk weggebracht wordt. Er wordt geprobeerd om enkele fotografen met een aantal taartenbakkers te laten meelopen van begin tot eind.

Opgeven noodzakelijk
Om alles in goede banen te leiden is het nodig dat hiervoor opgegeven wordt. Er zijn nog plaatsen vrij om 11.30 uur, 12.30 uur, 13.30 uur en 14.00 uur. Geef dus snel op want vol=vol. Deelname is gratis. Iedereen kan meedoen, ongeacht leeftijd.

Opgeven kan door een mail te sturen naar: info@ijsvogel.net o.v.v. naam, voorkeur voor een tijd (ook graag een 2e keus) en vermelding voor wie je de taart maakt en waarom.

Taarten bakken voor een ander? Ook dat doen we in Biddinghuizen samen


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat