Home

Koninginnecross ondanks vertraging geslaagd

Koninginnecross ondanks vertraging geslaagd Biddinghuizen - 1 mei 2013.  De Koninginnecross 2013 van Autocrossvereniging De Flintstones mag, met een geschat aantal van 5000 bezoekers en een prima sfeer, geslaagd genoemd worden. De races werden wel lange tijd onderbroken doordat ambulance en politie nodig waren na ongevallen.

De organisatie van de cross op het terrein bij Van Werven aan de Biddingringweg was wederom in orde. Mensen die per auto kwamen, werden via de Botweg naar de parkeerterreinen geleid. Onder de verkeersbegeleiders waren veel mensen van World Servants Biddinghuizen, die zo een bijverdienste haalden voor hun reizen later dit jaar.

De eerste manche, die volgens planning zou duren tot ongeveer half 1, kende lange vertragingen door ongevallen en werd uiteindelijk pas rond half drie afgesloten. Ondanks het wachten, vermaakte het publiek zich prima; te danken aan het uiteindelijk toch lekkere weer.


Melissa Hoogeveen kort voor ze hard in aanraking kwam met het talud. De debutante moest de race staken met een pijnlijke knie en gekneusde ribben

De races volgden elkaar daarna snel op. En, leuk voor de lokale toeschouwers: in bijna iedere race waren er wel deelnemers uit Biddinghuizen, zodat er altijd wel iemand aan te moedigen viel.


Kartster Anita Faber wist de eerste twee manches winnend af te sluiten


De gebroeders Korhorn mochten het tegen elkaar opnemen bij de Specials


Sander van de Wiel won de eerste manche, maar wist die prestatie niet door te zetten in de volgende manches


Anno Jochemsen in actie

Voor zover in beeld te krijgen, zijn de meeste Biddinghuizer deelnemers op de foto vastgelegd. Deze zijn te bekijken in onderstaand fotoboek. De volgende cross van ACV De Flintstones is op 15 juni aanstaande.

Klik hier voor alle foto's

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat