Home

Dauwtrappen 9 mei

Dauwtrappen 9 mei Biddinghuizen - 29 april 2013.  Vroeger stonden de mensen op Hemelvaartsdag al om drie uur 's nachts op om zingend en blootsvoets op het gras te dansen, vandaar de term dauwtrappen. De dauw op het gras zou een zuiverende werking hebben en zou terug te voeren zijn op een heidens gebruik om het meifeest of de heropleving van de natuur te vieren.

De werkgroep “50 jaar Biddinghuizen” vindt het gewoon een leuk evenement. Zo leuk dat ze u graag uitdagen om op Hemelvaartsdag (9 mei) om 6 uur ’s ochtends te starten met een fikse wandeling door het bos. Vanaf 7 uur staat er dan in het Colombinehuis een heerlijk ontbijt klaar. Let op, de beschikbare plaatsen zijn beperkt dus aanmelding is verplicht en vol = vol.

Voor deze wandeling en het heerlijke “dauwtrap-ontbijt” vraagt de organisatie een eigen bijdrage van € 5,-- per persoon. Deze dient u bij aanvang van de wandeling aan één van de commissieleden contant en gepast te voldoen.

Neemt u onze uitdaging aan? Dan snel een mailtje sturen naar info@50jaarbiddinghuizen.nl of een briefje door de brievenbus (SRT Biddinghuizen) aan Plantweg 17/19.

Biddinghuizen 50 jaar, we wandelen samen.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat