Home

Zeskamp terug op Koninginnedag

Zeskamp terug op Koninginnedag Biddinghuizen - 22 februari 2013.  De zeskamp komt terug op Koninginnedag. Ter gelegenheid van “50 jaar Biddinghuizen” wil de organisatie graag een grote zeskamp houden deze dag.

Bij de programmering van de spelonderdelen zal rekening gehouden worden met de troonswisseling. Maar de megagladiorenbaan, het waterspel, de buikschuifbaan, het skilopen en de hindernisbaan staan nu al te wachten. Te wachten op durfals, krachtpatsers, snelheidsduivels, acrobaten of slimmeriken van de deelnemende teams.

Het eieren gooien, wat traditioneel gehouden wordt op Koninginnedag, zal als rode-draad spel deel uitmaken van de zeskamp.

Men kan zich opgeven als team voor de zeskamp. Een team bestaat uit 8 personen. Van deze 8 personen zijn minimaal 2 personen 12 tot 15 jaar, zijn er minimaal 2 vrouwelijke en minimaal 2 mannelijke deelnemers. ( de minimum leeftijd is 12 jaar).

Geef je op als buurt, als straat, als vriendengroep, als bedrijf of misschien zelfs als familie. Voorwaarde is wel dat je uit Biddinghuizen komt.

Altijd al een keer met zeskamp mee willen doen? Nu is de kans. Geef je team op via info@ijsvogel.net en beleef een onvergetelijke Koninginnedag. Er is een maximum aan het aantal teams wat mee kan doen.

Stichting de IJsvogel / Dorpsbelangen Biddinghuizen

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Twitter
© 2023 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat