Home

Evenemententerrein heringericht

Evenemententerrein heringericht Biddinghuizen - 21 januari 2013.  Al enkele jaren wordt er gesproken over een nieuwe inrichting van het evenemententerrein. Jaarlijks vinden er diverse evenementen zoals activiteiten tijdens Koninginnedag, tentfeesten en de kermis plaats op het Evenemententerrein aan de Dreef/Verlengde Baan in ons dorp.

Om het evenemententerrein een meer definitieve en veelzijdige bestemming te geven zijn de gemeente, de wijkagent en Dorpsbelangen in gesprek gegaan om deze nieuwe plannen te bespreken.

Het is de bedoeling dat het evenemententerrein een geasfalteerd gedeelte krijgt. Dit geasfalteerde gedeelte is geschikt voor de organisatie van de tentfeesten, maar er kan ook op gebasketbald of gevoetbald worden. Het vernieuwde evenemententerrein zal ook een ontmoetingsplek voor de jeugd van Biddinghuizen worden. Maar waar moet aan worden gedacht? Wat vind de 12 tot 16 jarige jeugd van Biddinghuizen belangrijk? Wat is onnodig en moet zeker niet worden vergeten? De werkgroep hoort graag jouw ideeën over de inrichting van het evenemententerrein.

Op vrijdag 25 januari om 19.30 uur zal er een informatiebijeenkomst plaatsvinden in het Koetshuis voor de Biddinghuizense jeugd met de leeftijd 12 tot en met 16 jaar. Er zal een presentatie te zien zijn, met de nodige informatie en tekeningen. De werkgroep nodigt jou en je vader en/of moeder van harte uit om hierbij aanwezig te zijn en je stem te laten horen.Dorpsbelangen Biddinghuizen

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat