Home

Huisnummerbordjes met IJsvogel te bestellen

Huisnummerbordjes met IJsvogel te bestellen Biddinghuizen - 19 januari 2013.  Dorpsbelangen Biddinghuizen heeft in samenwerking met het Biddinghuizense metaalbewerkingsbedrijf GICOM B.V. een huisnummerbordje ontworpen en ontwikkeld. Op dit huisnummerbordje kan uiteraard het dorpslogo de IJsvogel niet ontbreken. Het unieke huisnummerbordje kunt u bestellen voor € 15,- per stuk.

Om de kosten zoveel mogelijk te beperken zal bij een bestelling van 100 huisnummerbordjes de eerste productie worden gestart. Tijdens de laatste kerstmarkt hebben al veel dorpsinwoners een bestelformulier ingevuld.


Voorbeeld van het bordje

Als u ook interesse heeft in een huisnummerbordje kunt u bij Kreashop de Lapjeskat en tijdens de openingstijden van de bibliotheek een bestelformulier invullen en inleveren. Het bedrag van € 15,- moet ter plekke worden voldaan. Ook zal Dorpsbelangen Biddinghuizen tijdens Koninginnedag aanwezig zijn met een stand waar u een bestelformulier kunt invullen.

Dorpsbelangen Biddinghuizen

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat