Home

Rode loper Sinterklaasintocht weggenomen

Rode loper Sinterklaasintocht weggenomen Biddinghuizen - 20 november 2012.  De rode loper die gebruikt is bij de intocht van Sinterklaas is afgelopen zaterdag rond 14.00 uur in het water gegooid. Stichting De IJsvogel is op zoek naar de mensen die weten waar deze exact ligt, zodat deze terugbezorgd kan worden naar het bedrijf waar de loper gehuurd is.

De organisatie van de intocht aan de Boulevard hierover: "Twee jongens zijn zaterdag tussen 13.40 en 13.50 uur bezig geweest om de rode loper in het water te gooien. Daarna zijn ze per fiets vertrokken richting Binnenhaven". Omdat de dure loper van een bedrijf is geleend, wil De IJsvogel deze graag terug bezorgen. "Echter zonder hulp van deze 2 personen kunnen wij als organisatie hem niet vinden. Graag willen wij met deze heren in contact komen om de plaats aan te wijzen waar ze dit gedaan hebben", aldus de organisatie.

Ook mensen die weten wie de jongens zijn, kunnen zich melden bij het bestuur van Stichting De IJsvogel. Dit kan via info@ijsvogel.net.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat