Home

Brief van Sinterklaas

Brief van Sinterklaas Biddinghuizen - 12 november 2012.  Sinterklaas heeft de redactie van BHZ-Net weer een brief gestuurd voor alle kinderen van Biddinghuizen.

Lieve kinderen van Biddinghuizen.
Wat heb ik toch veel reacties gekregen van alle kinderen uit Biddinghuizen. En wat een goede ideeën zaten erbij. Zo mailen Lindsey en Tara dat alle kinderen maar met een muziek instrument naar “de Kaai” moeten komen. Dit vond ik zo’n goed idee dat ik ze heb terug gemaild en gezegd dat ik in mijn volgende brief aan Biddinghuizen zou vragen of alle kinderen een muziek instrument mee kunnen nemen naar “de Kaai”. Zo heeft meneer Jacco toch een groot muziekkorps. Met hulp van alle kinderen uit Biddinghuizen.

Zo mailde Floris dat de muzikanten maar 2 muziek instrumenten mee moesten nemen. En de opa van Floris heeft een echte draaiorgel. Dat is toch wel heel erg bijzonder.

Dus bij deze, kinderen uit Biddinghuizen, nemen jullie op zaterdag 17 november allemaal een muziekinstrument mee naar “de Kaai”? Daarmee maak je mij en meneer Jacco heel erg blij en heeft Maris Sonores een heel groot muziekkorps.

Ondertussen ben ik al een eind op weg vanaf Spanje naar Nederland. De reis gaat voorspoedig, alle zwarte pieten zijn druk met alle voorbereidingen. De pepernoten worden gebakken, de chocolade letters zijn klaar, de cadeautjes worden ingepakt…

Ik ben wel erg benieuwd hoe “de Kaai” van Biddinghuizen er nu uit ziet. Ik kan bijna niet wachten. Het is zo fijn om te weten dat alle kinderen van Biddinghuizen straks weer op mij staan te wachten, en dat Maris Sonores met een heel groot muziekkorps er staat.

Tot gauw,
Lieve groeten van Sinterklaas


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat