Home

Stichting de IJsvogel zoekt vrijwilligers

Stichting de IJsvogel zoekt vrijwilligers Biddinghuizen - 8 november 2012.  Stichting De IJsvogel organiseert nu voor het zesde achtereenvolgende jaar activiteiten in ons dorp. Voor dit jaar staan de Sinterklaasintocht en de kerstmarkt nog op het programma.

Door de inzet van vele vrijwilligers en sponsoren kent Biddinghuizen een bloeiend verenigingsleven waar de stichting ook deel van uitmaakt. Een dorp voor elkaar en met elkaar.

Volgend jaar, in 2013, bestaat het dorp 50 jaar. Stichting de IJsvogel is nu al bezig met de voorbereidingen van de festiviteiten die dan gaan plaatsvinden, waaronder een heuse zeskamp op Koninginnedag.

Om nu en in de toekomst deze activiteiten te kunnen blijven organiseren is Stichting De IJsvogel op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Gedachte is om voor elke activiteit een groep vrijwilligers samen te stellen die verantwoordelijk is voor de organisatie van betreffende activiteit. Daarom komt Stichting De IJsvogel graag in contact met mensen die mee willen helpen bij een afzonderlijke activiteit of op enthousiaste wijze invulling willen geven aan een bestuursfunctie binnen de stichting.

Op dit moment is de stichting op zoek naar een secretaris en naar iemand voor de PR maar ook het penningmeester- en voorzitterschap zijn binnenkort vacant.

Interesse? Voor nadere informatie en aanmelding mail naar info@ijsvogel.net of neem contact op met één van de huidige bestuursleden: Jan de Craen, Peter te Riele, Karin Bom, Arjan den Boer en Henk Noome.

Biddinghuizen, we doen het samen!

Stichting de IJsvogel/ Dorpsbelangen Biddinghuizen


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat