Home

We naderen het jubileum jaar

We naderen het jubileum jaar Biddinghuizen - 4 november 2012.  De wintertijd is in gegaan, de dagen worden korter en de pepernoten liggen weer in de schappen. Kortom, we naderen het einde van het jaar 2012. Dat betekent dat het jubileumjaar van Biddinghuizen steeds dichterbij komt.

2013 staat voor de deur. De voorbereidingen om de festiviteiten rondom het 50-jarig bestaan van Biddinghuizen te vieren zijn inmiddels in volle gang. De feestkalender voor 2013 staat in de steigers. De grote lijnen zijn bekend en op dit moment is men bezig met fine tuning en detaillering van de activiteitenkalender.

Noteer het weekend van 11, 12 en 13 oktober vast in uw agenda. Op 10 oktober bestaat het dorp namelijk 50 jaar en in dit weekend zal dit uitgebreid gevierd worden.

Er wordt echter niet gewacht met feest vieren tot 10 oktober. Rondom Koninginnedag zullen de festiviteiten worden uitgebreid, waaronder een heuse taartenbakwedstrijd onder leiding van een deskundige jury. In juni is er de traditionele voorjaarsfeestweek waarin hoogstwaarschijnlijk ook een solexrace en een stratenversierwedstrijd worden uitgeschreven. Daarnaast wordt er in juni een fietsvierdaagse georganiseerd.

Maar niet alleen tijdens de feestweken zullen er activiteiten plaatsvinden. Gedurende het gehele jaar zijn er activiteiten en feesten die in het teken staan van het 50-jarig bestaan.

Op 12 april is er een muziekfestival, er is aangekondigd dat er in 2013 weer een ATB Challenge wordt georganiseerd en in november zal de musical worden opgevoerd. Ook zal de werkgroep een fotowedstrijd uitschrijven. De details van deze wedstrijd zullen zo snel mogelijk bekend gemaakt worden.

Samen met Stichting de IJsvogel, Dorpsbelangen en de vele andere organisaties en werkgroepen worden de vele activiteiten georganiseerd.

Bent u of uw vereniging ook van plan om een activiteit te organiseren, mail dit dan naar info@50jaarbiddinghuizen.nl. Op deze wijze kan de organisatie alle activiteiten opnemen in de kalender van het jubileumjaar 2013.

Daarnaast wil de organisatie u vragen om mensen op te geven die in 2013 50 jaar worden of 50 jaar getrouwd zijn. De namen van deze personen kunt u mailen naar info@50jaarbiddinghuizen.nl. De werkgroep 50 jaar Biddinghuizen wil deze mensen graag in het zonnetje zetten.

De werkgroep 50 jaar Biddinghuizen kijkt uit naar 2013 en hoopt er samen met alle Biddinghuizenaren een onvergetelijk jaar van te maken.

Biddinghuizen, we vieren samen.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat