Home

Brief van Sinterklaas

Biddinghuizen - 31 oktober 2012.  Sinterklaas komt weer in het land en zoals de laatste jaren gebruikelijk stuurde de sint een brief voor de kinderen van Biddinghuizen naar BHZ-Net.

Hieronder de brief.

Lieve kinderen van Biddinghuizen.

Het is bijna zover, dan kom ik weer in Biddinghuizen aan. Ik heb er heel veel zin in en de pieten staan al te dansen en te zingen zo blij zijn ze.

Hebben jullie ook gehoord wat er is gebeurd? ”De Kaai “ is helemaal klaar. Dat betekent dat ik weer met de boot aan kan komen. Wat ben ik hier blij mee. En de pieten verheugen zich er ook al op. Ik heb gehoord van meneer Jan dat het heel mooi is geworden en dat alle kinderen en hun papa’s en mama’s er kunnen staan en ook Maris Sonoris en de majorettes van Biddinghuizen.

Meneer Jan had mij uitgenodigd om bij het feestje van de opening van “De Kaai” te zijn, maar daar had ik geen tijd voor, want ik was zo druk met alles te regelen voor onze reis naar Nederland Nu heb ik een plannetje bedacht en Maris Sonoris gevraagd om met een HEEL GROOT muziekkorps te komen, zodat we op 17 november ons eigen feestje kunnen gaan vieren.

Meneer Jacco, die voor het muziekkorps loopt, heeft mij verteld dat ze met veel muzikanten komen, maar een HEEL GROOT muziekkorps is er niet. Hoe gaan we dit nu oplossen? Heeft iemand van jullie een idee? Ik zou het zo leuk vinden als we er dit jaar een echt “muziekfeest “ van kunnen maken.

Als je een leuk idee hebt, vraag dan aan je papa of mama of ze een mail met daarin jouw idee willen sturen naar sinterklaas@ijsvogel.net. Ik ga er ook nog heel diep over nadenken. Dit gaat goed komen, ik weet het zeker.

Tot gauw lieve kinderen.

Groeten van de Sint


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat