Home

Zaterdag coverband Blue Train in het Koetshuis

Zaterdag coverband Blue Train in het Koetshuis Biddinghuizen - 1 oktober 2012.  Zaterdagavond 6 oktober treedt er sinds lange tijd weer een band op in het Koetshuis. Blue Train, en dat is niet zomaar een band.

Blue Train is een swingende negen koppige blues- pop- en soulband met een stuwende ritmesectie als basis, een geweldige blazersgroep als handtekening en twee dijken van zangeressen in de frontlinie.

Het repertoire is een denderende dwarsdoorsnede van de betere nummers van de jaren zestig tot aan vandaag toe, waarbij het bijna niet mogelijk is om stil te blijven zitten. Denk daarbij aan nummers van onder andere: Joe Cocker, Aretha Franklin, Shania Twain,The Blues Brothers, Meatloaf enz. Blue Train heeft al menig polderdorp op stelten gezet. Het optreden begint om 21.00 uur en om het extra aantrekkelijk te maken is het “happy hour” van negen tot tien.

Kortom een dorpsfeest.(dus ook voor de buitenwegen) in ons eigen dorpshuis wat je niet mag missen. Kaarten zijn in de voorverkoop voor € 5,- verkrijgbaar bij SunCenter en Het Koetshuis en €7,50 aan de deur.

Stichting de IJsvogel/ Dorpsbelangen Biddinghuizen

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat