Home

Aanmelden Klamer ATB Challenge

Aanmelden Klamer ATB Challenge Biddinghuizen - 27 september 2012.  Op zaterdag 6 oktober wordt De Klamer ATB Challenge weer georganiseerd. Een leuke en uitdagende mountainbikewedstrijd voor iedereen, voor de fanatieke fietser maar ook voor diegene die af en toe eens fietst of dit wel eens wil proberen.

De ATB Challenge is een koppelkoers waarbij de koppels middels loting gevormd worden, zo is het voor een ieder een uitdaging en is het wedstrijdverloop verrassend. Het evenement vindt dit jaar plaats rond het Koetshuis waar een verrassend parcours met leuke hindernissen wordt gecreëerd.

Natuurlijk horen bij een wedstrijd prijzen die gewonnen kunnen worden maar de gezelligheid en het lachen met elkaar is het belangrijkste.

De organisatie daagt een ieder uit die in het bezit is van een mountainbike om mee te doen met dit spectaculaire en unieke evenement. Aanmelden kan door uw naam, adres, leeftijd(min.18jaar) en telefoonnummer door te geven via:

challenge@klamerfietsen.nl

Vrij rondrijden op parcours?
Tijdens de eerste editie van de Challenge, vorig jaar, kreeg de organisatie regelmatig de vraag of het parcours gereden kon worden door jeugd of door niet-deelnemers.

Dit jaar is deze mogelijkheid er.

Tussen het wedstrijdgebeuren door zal het parcours een bepaalde tijd vrijgegeven worden om jeugd en andere fietsliefhebbers de mogelijkheid te bieden om de route te fietsen en de hindernissen zelf te bedwingen.

De route zal zijn als volgt : Koetshuis – Parkeerplaats – Voorhof Kerkplein - De Voor – Voorhof – Parkeerplaats – Havenweg – Havenkant – Oude ijsbaan - Havenweg - Koetshuis

Op de bijgevoegde kaart is het ATB parcours zichtbaar.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat