Home

Biddinghuizen 50 jaar, wat organiseer jij?

Biddinghuizen 50 jaar, wat organiseer jij? Biddinghuizen - 22 augustus 2012.  Achter de schermen is de werkgroep 50 jaar Biddinghuizen al behoorlijk druk om van het jubileumjaar 2013 één groot feest te maken. Met diverse activiteiten en evenementen op verschillende plekken in het dorp zal het een feest van saamhorigheid worden.

Om ervoor te zorgen dat de opkomst bij elke activiteit groot is, vraagt de werkgroep 50 jaar Biddinghuizen of alle personen, verenigingen, straten, werkgroepen of andere clubs de geplande activiteiten willen doorgeven aan 50jaarbhz@gmail.com.

Op deze manier kan er een uitgebreide activiteitenagenda opgesteld worden welke uiteraard openbaar zal worden gemaakt op BHZ-Net en in de Biddinghuizen Actueel.

Dus als je een activiteit of evenement hebt gepland in kader van het 50 jarig bestaan van ons dorp Biddinghuizen, graag je activiteit vóór dinsdag 28 augustus doorgeven aan 50jaarbhz@gmail.com.

Biddinghuizen. We doen het samen.

Dorpsbelangen Biddinghuizen
Werkgroep 50 jaar Biddinghuizen


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat