Home

Krohn-Dehli spelbreker in Chrasnapolski

Krohn-Dehli spelbreker in Chrasnapolski Biddinghuizen - 10 juni 2012.  De Deen Michael Krohn-Dehli heeft zaterdag met zijn doelpunt het Chrasnapolski in mineur achtergelaten. De eerste wedstrijd in de aardappelschuur annex voetbalstadion was volledig uitverkocht, maar één groot feest werd het niet. Nederland verloor (0-1), iets wat zelfs de hooligans stil kreeg.

Alle ingrediënten voor een prachtig voetbalfeest waren zaterdag aanwezig in Biddinghuizen. 500 uitgelaten supporters leken vooraf zeker van hun zaak en kwamen voor niets minder dan een overwinning naar het Chrasnapolski.Nederland leek ook goed op weg naar een zekere zege, maar vergat de kansen af te maken. Uiteindelijk maakte Denemarken in de eerste helft wel de openingstreffer, waar het vervolgens ook bij bleef.

Ondanks het verlies kijkt de organisatie gematigd tevreden terug op de eerste wedstrijd. Het stadion vol, de sfeer goed, alleen het resultaat wat minder. “Woensdagavond wacht Duitsland, opnieuw in een uitverkocht Chrasnapolski. Hopelijk gaat iedereen achter Oranje staan, want er is nog niets verloren. Hup Holland!” De wedstrijd tegen Duitsland begint woensdag om 20.45 uur, de deuren van het Chrasnapolski gaan om 19.45 uur open.

Klik hier voor alle foto'sBron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat