Home

Chrasnapolski klaar voor EK

Chrasnapolski klaar voor EK Biddinghuizen - 9 juni 2012.  Vandaag werden de puntjes op de i gezet, zodat vanmiddag vanaf vijf uur 500 mensen kunnen genieten van het beste beeld en de mooiste sfeer tijdens de wedstrijden van het Nederlands elftal in Polen en Oekraïne.

Voor wie nog geen kijkje heeft genomen: het ziet er werkelijk weer schitterend uit. Kunstgras op de vloer, vier grote schermen, tribunes en natuurlijk originele VIP-boxen die per opbod worden verkocht.

Dit jaar bouwde de organisatie een 'Polenhotel' met twee vertrekken. De ene VIP-box is omgebouwd tot Poolse woonkamer, voorzien van kratten bier en lege drankflessen en tot in de details verzorgd. Ind e andere kamer, de slaapkamer, kan plaats worden genomen op stapelbedden om het beste beeld van het stadion te hebben.

Het Chrasnapolski opent over 15 minuten haar deuren voor de wedstrijd Nederland - Denemarken en is volledig uitverkocht voor deze eerste wedstrijd.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat