Home

6e editie Beachtoernooi

6e editie Beachtoernooi Biddinghuizen - 28 februari 2002.  Zaterdag 15 juni 2002 zal Biddinghuizen voor de zesde maal op rij in het teken staan van het Beachtoernooi. Wegens overweldigend succes van de afgelopen jaren, ondanks dat het weer af en toe niet echt meezat, is het toernooi wederom geprolongeerd.

Het Plein in Biddinghuizen zal weer volgestort worden met ruim honderd kuub zand om het strand te realiseren. Op het strand worden drie velden uitgezet waarop de gehele dag gestreden gaat worden om de titel van beste beachvoetvolleyers en beachvolleyballers. Er zijn door de beste teams aantrekkelijke geldprijzen te verdienen.

De teams bestaan uit twee personen, met de kanttekening dat er bij het beachvolleybal geen herenteams mee mogen doen, maar alleen gemengde teams of damesteams.

Men hoeft niet per se inwoner te zijn van Biddinghuizen, dus ook deelnemers van buiten het dorp zijn welkom.

Opgave is vanaf heden mogelijk en de inschrijftermijn sluit op woensdag 5 juni. Deelname kost 10 euro per team en voor opgave voor het voetvolley kan men zich richten tot Iwan Schilder, telefoon 0321-331672 of 06-53691315.

Voor volleybal kan men zich richten tot Vincent Schuurman, 0321-331904 of 06-10209648. Wees er snel bij want voor beide toernooien geldt een limiet van deelnemende teams van 32 voor het voetvolley en 16 voor het volleybal.

Tevens zal om het toernooi heen weer een aantrekkelijk programma worden opgezet om er een mooie dag van te maken voor iedereen uit Biddinghuizen en omgeving.

Voor nadere informatie kan men bellen met Vincent Schuurman op bovenstaand telefoonnummer.

Organisatie Beachtoernooi 2002

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat