Home

Nederland – Denemarken in bomvol Chrasnapolski

Nederland – Denemarken in bomvol Chrasnapolski Biddinghuizen - 15 mei 2012.  Wat is er nou mooier dan een bomvol voetbalstadion? Ook de mensen in Biddinghuizen begrijpen dat, want de eerste groepswedstrijd van het Nederlands Elftal in het Chrasnapolski is uitverkocht! Sinds dinsdagmorgen 11.15 uur is er op de website van het stadion het bordje uitverkocht bij de wedstrijd te zien.

Voor de wedstrijd tegen Denemarken zijn op het moment van schrijven geen kaarten meer te koop, maar dit kan echter nog wel veranderen. Mochten de laatste kopers binnen 24 uur niet betalen, dan gaan die kaarten namelijk weer terug in de verkoop. Voor de overige groepswedstrijden zijn nog enkele losse kaarten beschikbaar, maar ook dit gaat hard. Wees er dus snel bij, want OP=OP.

Opbouw
De opbouw van het Chrasnapolski loopt voorspoedig. Alle tribunes stonden zaterdag aan het eind van de morgen, waarna gestart is met de aankleding van de arena. De aardappelschuur is al geen schuur meer, maar een heus voetbalstadion. De aankomende weken wordt het Chrasnapolski verder aangekleed, zodat het op 9 juni een waar voetbalfeest kan worden in Biddinghuizen.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat