Home

Koop je kaarten voor het Chrasnapolski

Koop je kaarten voor het Chrasnapolski Biddinghuizen - 4 mei 2012.  De sfeer als in een echt voetbalstadion, een hooliganvak en de wedstrijden van Oranje op het EK op grote schermen. Wil je hier bij zijn in het Chrasnapolski? Koop dan vanaf vanmiddag 12.00 uur je kaarten op www.voetbaloranje.nl!

Vanaf 12.00 uur heeft u online de mogelijkheid om verschillende kaarten aan te schaffen. Net als in 2010 zijn er weer de All-the-way kaarten. Volwassenen kopen zo’n kaart voor €22,50, kinderen tot en met 14 jaar hebben al een All-the-way kaart voor 15 euro.

Wil je eerst alleen kaarten kopen voor de drie groepswedstrijden, dan koop je een passe-partout. Volwassenen betalen hiervoor €12,50, kinderen hebben een passe-partout voor 9 euro. Voor een losse kaart per wedstrijd betalen volwassenen 5 euro. Kinderen betalen €3,50 voor één wedstrijd.



Hooligans
Inmiddels zijn alle hooligankaarten in het illegale circuit aan de man gebracht. De gegadigden hebben een mail ontvangen met daarin een link om te betalen. Het kan zijn dat er nog kaarten voor het hooliganvak vrij komen, maar daarvoor moet je in het illegale circuit zijn.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat