Home

18 juni Twins Beachvoetvolleybal

18 juni Twins Beachvoetvolleybal Biddinghuizen - 16 juni 2011.  Op zaterdag 18 juni zal voor de zestiende keer het Twins Beachvoetvolleybal toernooi worden gehouden op het Plein in Biddinghuizen. De firma Van Werven zal speciaal voor dit toernooi weer een dikke laag zand aanbrengen op het Plein.

De zo gevormde “beach” zal het decor zijn van een sportief en bovenal super gezellig toernooi waarin gestreden zal worden om de Twins-wisselbokaal.

Drie velden
Er zal gespeeld worden op een drietal velden. Twee daarvan zijn gereserveerd voor het voetvolley en één veld voor het volleybal. Bij het beachvolleybal zijn de teams gemengd., bij het voetvolley is dat niet verplicht. Het toernooi begint om 9.00 uur ‘s ochtends en zal ongeveer om 16.30 uur afgesloten worden.

Wisselbeker
Vorig jaar kwam de wisselbeker bij het beachvoetbal, na een spannende finale, in handen van Iven van de Velde en Erik Wisse. Bij het beachvolleybal waren in 2010 Erik en Ellen van Dam de sterkste. Grote vraag is natuurlijk wie er dit jaar met de wisselbokaal naar huis gaat en of de winnaars van vorig jaar hun titel op waardige wijze zullen verdedigen.

De organisatie hoopt in ieder geval op een sportief en gezellig toernooi met veel toeschouwers. Daarom zal er naast muziek dit jaar ook horeca op het Twins beachtoernooi aanwezig zijn. Zelf drinken meenemen is dus niet nodig.

Stichting De IJsvogel/Dorpsbelangen Biddinghuizen

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat