Home

Twins Beachvoetvolleybal toernooi

Twins Beachvoetvolleybal toernooi Biddinghuizen - 23 mei 2011.  De eerste aanmeldingen zijn inmiddels binnen voor het Twins Beachvoetvolleybal toernooi wat op zaterdag 18 juni voor de 16de keer zal worden gehouden op het Plein in Biddinghuizen.

De firma Van Werven zal speciaal voor dit toernooi weer een dikke laag zand aanbrengen op het Plein. De zo gevormde “beach” zal het decor zijn van een sportief en bovenal super gezellig toernooi waarin gestreden zal worden om de Twins-wisselbokaal.

Er zal gespeeld worden op een drietal velden. Twee daarvan zijn gereserveerd voor het voetvolley en één veld voor het volleybal. Bij het beachvolleybal dienen de teams gemengd te zijn , bij het voetvolley is dat niet verplicht.

De minimum leeftijd voor deelname is 15 jaar. Het inschrijfgeld is €10,00 per koppel.

Opgave voor dit toernooi is tot 10 juni mogelijk via info@ijsvogel.net. Vermeld daarbij de namen van de spelers en natuurlijk of je deel wilt nemen aan het voetvolley of volleybal.

Het inschrijfgeld dien je over te maken op reknr:10.12.64.062 tnv Stichting De IJsvogel o.v.v. je naam. Je inschrijving is definitief en wordt per e-mail bevestigd als het geld is overgemaakt. Het is aan te raden je team tijdig op te geven. Vol is vol.

Stichting De IJsvogel/Dorpsbelangen Biddinghuizen

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat