Home

Twins beach-voetvolleybal toernooi

Twins beach-voetvolleybal toernooi Biddinghuizen - 18 mei 2011.  Op zaterdag 18 juni wordt voor de 16de keer het Twins Beachvoetvolleybal toernooi gehouden op het Plein in Biddinghuizen.

De firma Van Werven zal speciaal voor dit toernooi weer een dikke laag zand aanbrengen op het Plein. De zo gevormde “beach” zal het decor zijn van een toernooi waarin gestreden zal worden om de Twins-wisselbokaal.

Er zal gespeeld worden op een drietal velden. Twee daarvan zijn gereserveerd voor het voetvolley en één veld voor het volleybal.

Bij het beachvolleybal dienen de teams gemengd te zijn , bij het voetvolley is dat niet verplicht. De minimum leeftijd voor deelname is 15 jaar. Het inschrijfgeld is €10,00 per koppel.

Opgave voor dit toernooi is vanaf heden tot 10 juni mogelijk via info@ijsvogel.net. Vermeld daarbij de namen van de spelers en natuurlijk of je deel wilt nemen aan het voetvolley of volleybal.

Het inschrijfgeld dien je over te maken op reknr:10.12.64.062 tnv Stichting De IJsvogel o.v.v. je naam.

Je inschrijving is definitief en wordt per e-mail bevestigd als het geld is overgemaakt.

Braderie
Tijdens het Twins beachvoetvolleybaltoernooi zal er in het winkelcentrum een braderie gehouden worden. Vele kraamhouders zullen hun waar aanprijzen.

Markthandelaren en hobbyisten kunnen zich voor deelname aanmelden via info@tg-promotions.nl.

Scholen en verenigingen kunnen zich voor een kraam aanmelden via braderie@ijsvogel.net.

Uitingen van politieke aard of geloofs aard, op de braderie, worden door de organisatie niet op prijs gesteld.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat