Home

September feestweek

September feestweek Biddinghuizen - 18 september 2009.  Van 23 tot 27 september vindt de september feestweek plaats. Tijdens deze feestweek zijn er weer diverse activiteiten zoals een kindermiddag, een dorpsfeest, een dansavond en het jaarlijkse stamppotbuffet.

De feestweek wordt ook dit jaar weer afgesloten met een interreligieuze viering.

De kindermiddag vind plaats op woensdag 23 september. In de feesttent worden diverse activiteiten georganiseerd voor de kinderen uit het dorp. Meer informatie hierover volgt.

Tijdens het dorpsfeest op vrijdagavond zal de band GiGALive optreden. GiGALive staat garant voor een feestelijke swingende avond. Feesten zoals het moet! Nederlandstalige hits, Rock classics en hedendaagse popsongs komen voorbij tijdens de optredens van GiGALive.

Hits van Anouk, Blöf, Micheal Jackson, Mika, Guns ’n Roses, Guus Meeuwis en vele anderen maken GiGALive een veel gevraagde band in feesttenten en op kermissen.

Het feest begint om 20:30. Kaarten kosten in de voorverkoop € 5,= en aan de tent 7,50.

Op zaterdagavond vindt weer het stamppotbuffet plaats. Gezellig genieten van stamppotboerenkool, hutspot en zuurkool. Met diverse soorten vlees. Samen met je dorpsgenoten. Dat kan!

Vanaf 18:00 in de feesttent.

Het stamppotbuffet kost € 10,00. Kaarten kunnen alleen in de voorverkoop gekocht worden. Let op! Vol = vol.

Na het eten gaat de tent open voor een spetterende dansavond. Onderleiding van de 20 koppige BigBand Kampen kunnen de dansschoenen uit het vet gehaald worden. Een 20 koppige Big Band, met saxofoons, trompetten, trombones, slagwerkkers en een prachtige zangeres maken deze avond een geweldig feest voor jong en oud.

De tent gaat open om 20:30. Kaarten kosten in de voorverkoop € 5,= en aan de tent 7,50.
Bezoekers van het stamppotbuffet hebben gratis entree en kunnen na het eten in de tent blijven.

De voorverkoop is op vrijdag 4 september gestart en loopt via MM-Store.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat