Home

Winnaars Twins Beachtoernooi bekend

Winnaars Twins Beachtoernooi bekend Biddinghuizen - 16 juni 2009.  Bij het volleybal zijn José Schootuiterkamp en Robert Nagtzaan kampioen geworden en bij het voetvolley mochten na een spannende finale de broers Marco en Gerjan Westerhof de kampioensbeker in ontvangst nemen.

Onder de stralende zon werd afgelopen zaterdag op het Plein het jaarlijkse Twins Beach voetvolley- en volleybaltoernooi afgewerkt.

De door Van Werven aangebrachte dikke laag zand vormde een prima speelveld voor dit goedbezochte en gezellige toernooi. Om half tien ’s ochtends startten de wedstrijden op drie velden.Bij het volleyballen bleef het tot het eind van de dag spannend welk team uiteindelijk als winnaar uit de bus zou komen. Het was dan ook enigszins een verrassing dat José en Robert, beiden recreanten bij BAS volleybal, uiteindelijk de meeste punten verzameld hadden.Bij het voetvolley was het direct al duidelijk dat de broers Westerhof een goed op elkaar ingespeeld team vormden en daarom ook terecht als winnaars uit de finale kwamen tegen Ronald Hulsker en Wesley Bies.

Gesponsord door snackbar Twins en georganiseerd in samenwerking met BAS volleybal en voetbal, kijkt dorpsbelangen Biddinghuizen terug op een zeer geslaagd toernooi.Met de aanwezigheid van een grote braderie in het winkelcentrum en de kermis op het evenemententerrein was het afgelopen zaterdag een buitengewoon gezellige dag in het dorp en daarmee een passende afsluiting van de avondvierdaagseweek.

Dorpsbelangen Biddinghuizen bedankt de sponsoren en alle vrijwilligers die de afgelopen week hebben bijgedragen aan alle festiviteiten. En u? Hopelijk bent u er de volgende keer ook weer bij!

Biddinghuizen, we doen het samen!

Dorpsbelangen Biddinghuizen
Stichting De IJsvogel


Klik hier voor alle foto's

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat